Aktiviti Bulan Ogos


Bulan Ogos tahun ini menjadi bulan yang dikongsi bersama oleh 4 Panitia iaitu Panitia Pendidikan Islam, Panitia Seni & Visual, Panitia Muzik dan juga Panitia kajian tempatan. Ini adalah kerana bulan Ogos tahun ini juga adalah bersamaan bulan Ramadhan. Oleh itu program Ihya' Ramadhan telah dianjurkan oleh Panitia Pendidikan Islam. Antara programnya seperti mempamerkan baner dan poster ramadhan, tadarus Al-Quran, tazkirah dan derma anak yatim. Kemuncak program ialah majlis khatam Quran dan sambutan hari raya yang akan diadakan pada 1 Oktober, InsyaAllah.

Sementara itu Panitia Pendidikan seni & visual, panitia muzik dan panitia kajian tempatan pula berkerjasama dalam mengisi program sempena bulan kemerdekaan. Antara aktivitinya ialah seperti pertandingan mewarna dan kolaj, kuiz merdeka dan nyanyian lagu patriotik. Aktiviti kemuncak sambutan kemerdekaan ialah pada 30 Ogos nanti.


1 comments:

Fakeh berkata...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA